Τα “Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος” στην μεγαλύτερη έκθεση της Δυστικής Μακεδονίας.

Έντονη ήταν η παρουσία των κατοίκων της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης στο περίπτερο των “Ακουστικών Κέντρων Μακεδονίας”, στην 4η διεθνή εμπορική έκθεση “Εορδαία 2012”.

Οι εκατοντάδες επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας όλων των εταιριών που διατίθενται από την εταιρία μας, ενώ είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν και όλες τις εξελίξεις στον τομέα της βαρηκοΐας. Ο πρόεδρος του ομίλου “Κασάπογλου Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος”  συνομίλησε με τους επισκέπτες του περιπτέρου ευχαριστώντας τους και τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι οι σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των κατοίκων και της εταιρίας είναι αμοιβαίες.

Ογδόντα και πλέον επιχειρηματίες από την Πτολεμαΐδα την Κοζάνη και την ευρύτερη περιοχή συμμετείχαν στην 4η μεγάλη γενική εμπορική έκθεση “Εορδαία 2012″, τα εγκαίνια της οποία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στις Τεχνικές Σχολές Πτολεμαΐδας. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στα περίπτερα που φιλοξενούν επιχειρήσεις με ενεργειακά συστήματα, γεωργικά, ανθοκομικά και είδη κήπου, γεωργικά μηχανήματα, είδη κατοικίας και σπιτιού, θέρμανση, κλιματισμός, βιβλία, έπιπλα ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία της εταιρίας μας που συμμετείχε για πρώτη φορά.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος, με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Γιώργο Δακή, τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη και τη Δήμαρχο Εορδαίας κα. Παρασκευή Βρυζίδου.

Διοργανωτές ήταν το ΕΒΕ και ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας. Παρόντες ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Κώστας Κυριακίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης κ. Γιάννης Σόκουτης κ.α.

Όλοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη να προωθηθούν τα προϊόντα και οι επιχειρήσεις και ο βαθμός που ανάλογες προσπάθειες συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.